19.04.2009

Rokalarım gün yüzüne çıktı.

Geçen hafta kızımla ektiğimiz rokalar yeşermişler. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Suladım, biraz önce. Biran önce büyüyüp, soframızda yerlerini alsınlar. Onsuz balıkların tadı olmuyor.
Dere otu ve maydanoz daha çıkmamış.
Bugün fide alamadım. Domates ve biberlerin yeri boş duruyor hala. Haftaya kaldı, umarım geç kalmam.
Bugün de öyle böyle geçti işte. Kocacık maç izlemeye gitti. Ben de şimdi Ömür' ün yanında yerimi alıp, uzatıp ayaklarımı biraz televizyon izleyeceğim. Elimde de metabolizma çayım. Gel keyfim gel.
Not: Eşim uyardı ben de açıklama ihtiyacı duydum. Benim rokalarım daha resimdeki gibi olmadılar. Minicikler daha, topraktan yeni çıktılar. Resim başkalarının rokalarına ait. Ama benimkiler de büyüyecekler biliyorum.

3 yorum:

nymphea dedi ki...

Ama olmaz ki, yani her sayfanı ziyaretimde ağzımı sulandıracak şeyler goruyorum:(Bu kadar da özendirilmez ki insan:)

Sayfamı ziyaret edebilir misin, sana ait bir şey var da:P

duygu dedi ki...

aaa bu roka saksıda mı yetişti, yoksa bahçede mi? saksıysa benim içinde umut var demektir... zira çok fena sardım yeşile, çiçeğe...

Kağıttan Gemiler dedi ki...

Ödül için teşekkür ederim Nymphea. Çok incesin.Bahçedeki rokalardan sana ayırırım, gelince alırsın. Komşuda pişer size de düşer:))

Duygucum,
Ben apartmanın küçücük bahçesine ektim. Balkonda olur neden olmasın, sen yeter ki iste. Aktarlardan aldım tohumunu, toprağın üzerine serptikten sonra üstünü sıkıştırdım. Bir hafta da çıktılar.