17.07.2009

Kaç çocuğunuz olmalı?

Kaç çocuğunuz olmalı diye bir teste rastladım. Üşenmedim soruları cevapladım. Sonuç aşağıdaki gibi. Ne yapmalı bilmem. Merak edenler buradan ulaşabilirler. İki çocuk İki çocuk size yeter. Bütün ilginizi tek bir çocuğa verirseniz onu bunaltabilir, gereğinden fazla şımartabilirsiniz. Çünkü sevgi, şefkat ve ilgi kapasiteniz bir hayli gelişkin. Hem siz bir çocuğa oyun arkadaşı olabilecek biri de değilsiniz. :(( Hayatı ciddiye alıyorsunuz ve çocuğun oyun, eğlence ihtiyaçları değil, gelecek kaygısı, sağlığı gibi meselelere odaklanma eğilimindesiniz. Bu durumda çocuğunuzun bir de kardeşe ihtiyaç duyması muhtemel. Siz ise her ikisi için de gereken geleceği kurmayı bilecek kadar istikrarlısınız. O yüzden onlara bakmakta hiç zorlanmayacaksınız.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

:(, senden görünce bende çözdüm, Olmasa olur, sen annelik yapacak bir insan değilsin sonucu çıktı. Moralim bozuldu akşam akşam.

Kağıttan Gemiler dedi ki...

Sevgili Bahar,
Sayfanı ziyaret etmek istedim ama giriş iznim yoktu.
Senin nasıl bir anne olduğuna ve annelik yapıp yapamayacağına karar verecek olan çocuğundan başkası olamaz ki. Bence bu testleri gülmek,eğlenmek için çözmek fazla da ciddiye almamak gerek.
Her anne özel ve güzedldir. Selamlar.

durutarifler dedi ki...

O zaman acele et derim. Ne kadar geç kalırsan ne kadar arayı açarsan ikinci bir türlü olmuyor. Benim ilki 13 yaşında artık ve ikinci çok ama çok zorrrr

Sevgiler